25/06/09 Kungen Är Död.

Jag har nog fortfarande inte förstått det. Att det som absolut inte fick hända, faktiskt inträffade. Hela mitt liv har jag älskat hans musik. Älskat hans dans. Och det var nu de senaste åren som jag verkligen  insett vilket jävla geni han var! Han gav kärlek åt alla. Han älskade sina fans lika mycket som vi älskar  honom. När jag fick beskedet tidigt i morse blev jag som i ett chocktillstånd och tårarna har sprutat många många gånger under denna dag så det känns som om jag inte har tårar kvar längre.  Jag har sörjt för honom. Hans familj. Hans barn och även för alla andra som sörjt honom denna dagen. Vi sitter i samma båt. Vi alla miljoners miljoner har blivit rörda utav att just denne man avlidigt. Innuti mig känns nu som bara ett enormt jävla tomrum. Jag skulle kunna sitta här hela natten och bara skriva skriva skriva om detta. Men jag har så svårt att få fram orden. Ingen annan kommer någonsin att kunna uppnå det han gjorde. Ingen.  Han har blivit en legend som vi alla kommer att minnas och se upp till. Kollar man på dans och musik idag så ser jag som ett enormt fan att i så så så mycket i dagens musik finns det alltid något som kommer ifrån Michael Jackson. Han har givit oss så mycket. Jag tror inte att vi helt insett hur mycket han verkligen arbetade. Hur mycket han slet. Han anses nu att vara större än Elvis. Och att hans musik kommer att säljas allt mer och mer. Och det ger mig en ljusskymt. Att han ändå för all framtid kommer finnas hos oss. Och ja, jag kände honom inte. Men han har gett mig så mycket med sin musik och utstrålning. Ingen kan nog någonsin förstå hur mycket har betytt för mig.  Han har kommit att blivit en sann kung inom musik, dans och även inom att ha skänkt så mycket pengar till svältande i alla år. För mig kommer han alltid finnas. Finnas hos oss allihop som trodde på honom. Han var en hjälte, och ändå fick han så mycket skit. Men han tog sig igenom det. Det är något helt fantastiskt. Han blev bara 50 år gammal. Michael Jackson avled utav hjärtstopp den 25 Juni 2009. Du lämnade oss alltför tidigt. Tack för allt du gett oss. Det har gett mig styrka och mod att våga ta nya steg ut i livet.     Tack.

Kommentarer
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Tack sötnos :D

2009-06-27 @ 00:34:01
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: PETRA AKA SHORTY

svar; jag med verkligen! =( det är så hemskt!!

2009-06-27 @ 00:35:49
URL: http://pey.blogg.se/
Postat av: Marina

Så jävla sant!

Det värsta var när en av mina vänner skrev att det var skönt att han äntligen var död. Vart fan är respekten?!

Han var också en männsika, vad man än trodde om honom så är det så jävla fel att säga något sådant.

(jag var tvungen att skriva av mig på någon som förstår)

2009-06-27 @ 09:31:50
URL: http://everpresentpast.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag sitter och gråtter när jag läser vad du skriver. Victoria våran hjälte lever inte längre, men han finns kvar i vårt hjärta. Michael Jackson har inspirerat mig till att bli en bättre människa. Han har fått upp mina ögon på vad som är viktigt i världen.

Michael Joseph Jackson vila i frid vi saknar dig så mycket!!

2009-06-27 @ 10:38:48
URL: http://shoutandtwist.blogg.se/
Postat av: MeDinA

tack så jätte mycket :DD. ju jag har fortfarande int förstått det, älskade honom som barn så det känns konstigt. vad ska du göra idag? :)

2009-06-27 @ 11:19:27
URL: http://meedo.blogg.se/
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

Hoppas du får en bra dag ♥

kram, http://esth.blogg.se

2009-06-27 @ 11:20:08
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Det är helt otroligt, vid dessa tillfällen ser man hur mycket han påverkar och påverkade personer med sin musik och sin mänsklighet.

2009-06-27 @ 12:51:28
URL: http://shoutandtwist.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

det är svårt att förstå, men han kommer alltid vara the king <3

2009-06-28 @ 09:41:09
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: Angelica L

Ja visst är det :D

Hur är det idag ??

Kram

2009-06-28 @ 13:34:47
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: tack till dig med kändes verkligen skönt att kunna prata om allt med dig. Att få ut alla känslor och tillsammans minnas Michael Jackson.

2009-06-28 @ 18:47:23
URL: http://shoutandtwist.blogg.se/
Postat av: YAIYA

@V,: Yes, he will always be the king, rest in peace Michael. Thanks for healing the world



P.S. Thanks for liking my blog, you're welcome at anytime. StayPrecious /Y

2009-07-04 @ 12:32:52
URL: http://ymperia.com/yaiya

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0