YOU KNOW SHE LOVES

haha det ser lite roligt ut detta klippet. Med tanke på hur galna den engelska publiken var när Betales drog igång sina spelningar, men här står svenska publiken helt blickstilla, när man egentligen tycker de ska hoppa, dansa och skrika sig svettiga. Ingen stjärna i kanten för denna publiken anser jag, men John och gänget är lika bra som alltid.



TILLBAKA TILL LANDET INGENSTANS

Peter Pan, favoritkillen hela dagen alltså! Det går inte att inte älska honom och alla söta små figurer som följer med honom. En av mina favoriter verkligen. Och jag älskar det att vi har denna som teater i år!




VÄRLDENS GOASTE...

Jag ville bara tacka Erika för det så fruktansvärt söta inlägget om att jag är Luciakandidat! Jag kan varkligen inte tacka dig nog! Jag blev verkligen rörd till tusen alltså! Du betyder mer än du någonsin kan ana! Tack än en gång, Erika!



BLAND KAMEROR OCH STATIV


Är man hemma ifrån skolan har jag ett bra sätt att må bättre på. Och det hjälper också. Att ta fram kameran och sätta igång tankemaskinen med finurliga ideer till motiv. Och detta är vad jag och min kamera har och erbjuda idag. Hoppas de är till er belåtenhet.


















SOCKERKAKSMÅNDAG

Idag har jag bakat en galet god sockerkaka. Medans jag sprängt högtalarna, OCH öronen, med blandannat Liberian Girl. Nu är denna måndagen snart över och det är dax för att bege sig och hämta en kopp med varmt te med smak av bär.







RSS 2.0