ADJÖKEN!

yep. Det var ett samtal för ett antal veckor sedan med min vän Klara som fick mig att komma på att jag faktiskt hade en annan blogg som jag inte gjort i ordning speciellt mycket och inte upptaderat något alls, men dock fixat till lite då och då bara med utseendet... Namnet på den är bättre också. Sådana fixidér kan jag få ibland (fånigt nog!). Men i vilket fall som helst så bestämde jag mig för att fixa till den riktigt ordentligt och idag är jag faktiskt om jag får säga det själv, en väldans nöjd. Så därför lämnar jag nu denna blogg och finns nu istället här! alltså www.foreverland.blogg.se

CARPE DIEM!

 No one I think is in my tree.

Två bilder som jag anser är en aning för bra. Det är något med paraplyer som jag gillar.. måste börjat extra mycket efter jag fick se min väninna och hennes fantastiska målning av ett paraply med en tråd där ett antal små rosetter hänger sig fast och ser ut att dansa med vinden. Sedan gillar jag Beatlarna också. Eller ordet gilla är nog lite för klent om man ska vara helt ärlig och uppriktig.
 TILL SPEGELLANDET.

Äntligen är det lov. Äntligen har man tid att bara sätta sig ned och läsa en bra bok utan stress i kroppen. Alice i Spegellandet är boken jag ska läsa nu. Vissa tider blir det en hel hög med saker att göra, men det har i slutändan sitt pris också. Och mitt pris är att nu stoppa ner fickuret i bröstfickan och leta upp min västbeklädda kanin.


 KOMPLIMANGLEKEN.

Jag älskar att gå Kultur. Jag älskar dessa lektioner. En dag dansar vi medeltidisk dans och andra dagar kan man sitta på uppochned vända stolar. Men som igår så kom en utav oss på att vi kunde göra Komplimangleken. Så vi alla skrev sitt eget namn på ett papper och skickade runt det till alla i klassrummet så alla fick skriva om var och en. Sådana här saker gör mig så glad. Jag sken som en sol rästen av dagen. Peace! FLICKKVÄLL.

Igår hade jag och mina väninnor Linnea, Klara och Erika en fantastisk tjejkväll! Vi åt god mat och goda cupcakes som Klara bakat tidigare under dagen. Vi pratade och skrattade med Håkan Hellström i bakgrunden. En som sagt en underbar kväll tills klockan blev nästan halv fyra på morgonen. Jag har nog världens bästa vänner. 

 WEDNESDAY MORNING.

Onsdagar. Jag har alltid gillat den dagen och gud vet varför. Denna onsdagen har solen lyst extra mycket att ännu mera snö försvunnit. Snart är all snö på taket utanför mitt fönster borta, så snart ska jag nog kunna sitta där igen! Ja, ibland sitter jag där och tänker på allt och ingenting. Det är bäst att sitta där på våren när blommorna slår ut och det börjar bli grönt på träden. Eller en varm sommarkväll och bara få andas in den friska luften och se solen gå ner i horisonten. Den lilla idén betyder faktiskt ganska mycket för mig. Jag behöver det titt som tätt. Samma gäller havet. Jag tror inte att jag skulle kunna bo inne i landet. Jag behöver ha havet vid mig för att kunna få ett lugn inombords. Men tillbaka till nuet.. denna onsdag kommer jag avsluta
med lite Lennon i LP-spelaren tillsammans med en kopp te.

 SKYMNINGSSAGOR.

jag är nog inte ensam om att känna igen denna. Som jag och Klara disskuterade för några dagar sedan, att denna snurrande stad såg enorm ut när man var liten, men nu ser den bara väldigt liten ut mot vad man tyckte förr. Men trevligt minns jag att det var.
 JOURNEY TO THE PAST

Denna fantastiska film Anastasia, har och kommer nog på rak arm alltid vara min favoritfilm. Den är så otroligt snyggt gjord. Karaktärerna, miljöerna, musiken och jag vet inte allt! Den kom ut 1997 och jag har haft den sen dess. Det är en otroligt fin och bra historia som jag kan se om och om igen utan att tröttna någonting alls. SMÅ FLICKOR PÅ GOLVET.
Igår var jag och några väninnor bjudna hem till fröken Johansson på tekalas. När va alla anlänt hem till hennes himlafina turkosa rum gjordes syltfyllda smörgåsar. Sedan slog vi oss ned på den blå-vit randiga mattan och hade vårt lilla tekalas på golvet. Där satt vi bland världens sötaste teserviser med små fat fyllda med småkakor och olika sorters tepåsar. Tiden på Sophias LP-klocka gick otroligt fort. Vi satt och pratade om allt och ingenting. Skrattade en hel del samtidigt som vi lyssnade på lite Elvis och såntdära fint. Sådana här ting ska vi turas om att göra, så nästa gång blir det tekalas hemma på fröken Klara's golv. En riktigt knasig bra dag, med andra ord. Jag gillar sådana här saker. Det är fint tycker jag.


 HE DID IT.

Just det ja! Min THIS IS IT kom härom dagen också. Som jag längtat har nog ingen på denna jorden.
Peace, peolpe! MAN MUST DANCE.

Igår kväll träffades jag och några väninnor och gjorde Tacopaj samt en så kallad hallontårta. Som vanligt var det fullt med knasigheter och galenskaper blandat ner i en smet full av skratt och tårta i ansiktet. Och sedan idag så hämtade jag ut min biljett inför Johnossi som spelar den 14 maj!!! Sinnessjukt trevligt! 


Gårkvällen med vännerna och en ovanligt hårig misse. Och så självklart Myself and John (Klara) till höger.

 SOMMARPIRR I MAGEN.

Jag vet inte om det har att göra med att jag är född på vintern, men jag har i vilket fall alltid älskat vintern och allt som har med den att göra. Men för första gången i mitt liv så ber jag nu för att snön skall försvinna! sådan här snö och kyla som vi har här nu ska man ha vid jul inte när det snaaaart är mars. Jag vill verkligen inget annat än att ha sommar nu. Vakna upp av fågelsång utanför fönstret på morgonen, varma sommarkvällar med vänner & familj. Turer med båten, sitta under ett stort träd tillsammans med någon man tycker om och en högtalare där "Strawberryfields forever" spelas och ja allt, helt enkelt. Alla har vi nog ett speciellt minne av känsla av sommar. Jag har ett speciellt från jag var liten. Det är väldigt konstigt men det symboliserade sommar för mig i ung ålder. Och det var att sitta i bilen och äta lakritsskruvar medan föräldrarna var och handlade på konsum och man hörde måsarna sjunga ovanför en. Som jag sa, en smula annorlunda men det var härligt. Jag älskar den här staden om somrarna. Jag älskar att bo vid havet. Jag behöver havet för att känna en sorts trygghet eller lugn. Det kanske också är konstigt. Men sådan är jag, de vet mina närmaste. Jag känner på mig att sommaren 2010 kommer bli himlabra. När våren kommer ska jag göra ett vårskrik mitt på torget. För ingen längtar lika mycket som jag. WITH EYES FULL OF SUN

Åh, jag vill (och ska) boka biljett till Johnossi som spelar nu i Göteborg den 14 Maj! Samt som att jag vill se Arctic Monkeys som kanske kommer spela i höst i Göteborg. Sånna här saker gör min plåmbok mager, men det kanske är värt det?

 WE CAN'T GO ON PRETENDING DAY BY DAY.

Det är nästan skamligt att jag inte skrivit på så länge. Men vi alla har ett annat liv utanför bloggens värld också som har varit fullspäckad det senaste, som är orsaken till detta dåliga skrivande. Under de senaste veckorna har jag fyllt år samt så håller vi på med Peter Pan uppsättningen till typ 8 eller halv 9 varenda kväll nu fram till torsdag för på fredagen har vi premiär och det ska bli så fabulous! Det senaste hinner man typ inget mer än att ha lektioner och träna på teatern och sedan hem och sova. Men det är faktiskt ändå värt det, för de människorna jag lärt känna och har så roligt med är fantastiska. Jag tar vara på varenda sekund! Inte nog med det så fyller min kära vän Erika 18 år idag. Har känt henne sen vi typ var 5 år och tiden bara rusar förbi. Nu skall jag bege mig mot skolan för om några timmar ska vi träna igen. Ska bara se så jag inte blivit insnöad.. 


 KAFFE & ENGLAND

Idag är jag hemma ifrån skolan. Och gör inte så särskildt mycket med andra ord. Då är det härligt att bara glida runt i mjuka kläder och ulltofflor. Dricka några koppar kaffe och läsa en bra bok. Det är precis vad jag gör denna vita och kalla dag. Idag dyker jag med in i ett gammalt England och Oliver Twist's spännande värld. Nu hör jag Betales spelas så jag tror jag ska höja en smula.
Om

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1136244/images/2009/47302_1246478277_44311120_57113338.jpg https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1136244/images/2009/47302_1246478277_44311120_57113338.jpg

Follow She Came With Victory