IT'S ALL FOR LOVE; L.O.V.E

Igår var det äntligen dax. Dax för att få se Michael Jackson's THIS IS IT, och jag kan verkligen inte beskriva hur idiotiskt briljant det var!! Jag har aldrig tidigare i mitt liv sett något liknande! Under denna film som pågick i 1timma och 51minuter, kan jag utan att generas säga att jag grät 4 gånger, såg ut som en fågelholk utav att vara så fruktansvärt häpen och imponerad samt skrattat och lett åt hur GALET bra och fin han är! Överallt utanför bion stod det utsålt och salongerna vad fullsatta. Detta är något jag aldrig kommer glömma. Den mest finaste kväll någonsin. Det fanns magi i luften som från och med nu alltid kommer att bestå. 









OCH SÅ KOM DEN DAGEN VI VÄNTAT PÅ.

Nu bär det av mot Göteborg.
ÄNTLIGEN!


Captain Corelli's Mandolin

Detta är en helt underbar film som jag egentligen tycker alla borde se! Den handlar om Grekland och Italien under Andra Världskriget. Och det är även väldigt sällan jag har hört speciellt mycket om Grekland inom detta faktiskt! Det är en otroligt fin film som jag alltid kommer att älska.
 

















Fantastiska Fredag!

Denna fredagen har varit riktigt bra alltså, måste jag medge! Och mer tänker jag faktiskt inte säga utan att jag låter faktiskt denna lilla filmsnutt tala för sig själv! Hoppas ni andra också har en mycket trivssam fredag!
 



Rosendahls Trädgårdar.

Idag har jag bakat Fransk Kladdkaka. Det är den godaste av alla olika kladdkakor. Receptet är speciellt från Rosendahls Trädgård i Stockholm. Testade den där första gången för några år sedan, och sen efter där har jag varit förälskad i den. Så ska man baka en kladdkaka, ska det vara recept från Rosendahl.







A thousand years in one piece of silver






Bara 13 dagar kvar nu.

Jag tänker egentligen inte säga så mycket i det här inlägget, utan jag tänker faktiskt låta nedanstående bilder tala för sig själva och vara ett bevis på hur fruktansvärt mycket jag verkligen längtar till den 29:e Oktober klockan 18.20 i Göteborg!













Solstrålsdag!

Idag har det nog varit den finaste höstdagen på länge! Soligt, men ändå en kall vind som biter tag i kinderna på en. Jag tog med mina två vänner Linnea och Klara in mot staden i det fina vädret. På vägen dit hittade vi en himla fin svan, som låg och simmade och myste i solen. Sedan väl i stan så mötte vi upp min älskade vän Marcos. Vi två gick sedan och fikade. Hade riktigt trevlig och (som vanligt) så otroligt roligt! Tror vi hördes mest på hela fiket med allt skratt och våra helt kaotiska kommentarer! Senare bestämde vi oss för att gå ut en tur på stan. Så där gick vi i  det underbara vädret och bara njöt. Njöt utav varandras sällskap och utav att dagen blivit så himla lyckad! Tack för en osannolikt och fruktansvärt fin dag!
 





(jag vett någon som gillar och posa? hihi)



Kan du måla allt med färger i en vind..

Hösten är en sådan himla braig tid att fota i naturen med alla färger! Det är precis det jag har
gjort idag! Så nu bjuder jag på lite bilder från dagens färgstarka "fångst".













Hoppas ni alla har en fantastisk härlig höst!


I skenet från elden.

Nu är det verkligen regn och ruskväder här! Vindens starka pustar och dropparna piskar emot fönstren. Men ju mer destu mer myser jag inomhus med en bra bok framför brasan. Jag har alltid haft någon slags kärlek till hösten. Mysigt med de tända ljusen i mörkret, krypa ner under en filt med någon man tycker om, det finns så otroligt mycket! Idag när jag kom hem hade någon snälling tänt brasan och värme spred sig över hela huset och jag satt bara där och värmde nosen i värmen och kisade i skenet av elden samtidigt som Majas röst intog mina öron med sin stämma.
 




RSS 2.0